No-more-insects

Let Op!!! Lees eerst deze gebruiksaanwijzing.

 

Gebruiksaanwijzing:

Plaats twee 1,5 volt batterijen in de dispenser en zorg ervoor dat de polen + en – juist geplaatst zijn. Nu de sprayflacon met de sproeiopening naar voren gericht in de dispenser hangen.

(Let op) de kunststof norsel kan te ver naar beneden gezakt zijn. U dient met een klein stomp voorwerp deze terug omhoog te duwen zodat de sprayflacon er goed in past. Spuit eerst een keer met het busje voor dat je het plaatst, sluit dan de dispenser zodat de fles stevig in de houder zit. U kunt kiezen tussen verschillende intervaltijden. Wij adviseren om de eerste drie dagen het systeem op 7,5 minuten te zetten, daarna op 30 minuten. Mocht de hoeveelheid insecten toenemen dan de interval veranderen totdat de juiste afstelling is bereikt. U kunt nu het apparaat inschakelen door de on/off schakelaar op on te zetten. Plaats de dispenser zo hoog mogelijk in een ruimte maar tenminste 30 cm onder het plafond.

Attentie: Het apparaat begint direct met sprayen als het ingeschakeld word. Houd daarom de dispenser tenminste 40 cm van uw gezicht vandaan en houdt het zijdelings.

 

Wij adviseren Astmapatiënten en mensen die last hebben van de luchtwegen voor gebruik de arts te raadplegen.

Waarschuwing: Lege batterijen en sprayflacons direct uit de dispenser nemen en vervangen. Indien het apparaat langere tijd niet gebruikt wordt de batterijen verwijderen. Voor het wisselen te allen tijde het apparaat uitschakelen. Het apparaat niet in de buurt van verwarmingen of open vuur ophangen of gebruiken.

Lege batterijen: Om het milieu te beschermen dient u het legen batterijen op de aangegeven wijze in de speciaal daarvoor bestemde containers te deponeren.

Eindelijk verlost van insecten:

 

Effectief

No-more-insects, werkt effectief voor het bestrijden van: muggen, vliegen, mieren, motten, vlooien, kakkerlakken, en zelfs huisstofmijt.

 

Onschadelijk

Natuurlijke Pyrethrine werkt efficiënt en is al eeuwenlang het middel tegen insecten. Door wetenschappelijk onderzoek is ook bewezen dat deze materialen, wanneer ze correct gebruikt worden voor mensen en huisdieren volkomen onschadelijk zijn. Tot dusver zijn er ook geen bijwerkingen.

 

Biologisch afbreekbaar

Natuurlijke Pyrethrine breekt snel en volledig af en laat geen verontreiniging na. De spuitbussen zijn recyclebaar.

 

Economisch

Deze unieke investering bestaat uit: een dispenser op batterijen, No-more-insects (250ml inhoud), na deze investering hoeft alleen maar de spuitbussen te kopen.

 

No-more-insects

De veilige en natuurlijke manier, om u tegen insecten te beschermen.

No-more-insects is voor in de woning, op kantoor, in stallen enz.

Lastige insecten verstoren mensen in de routine van de dag en veroorzaken schade aan levensmiddelen en kleding.

« vliegen, motten, kakkerlakken

« muggen in de slaap- en woonkamer

«motten in kleerkasten

« mieren in de keuken, kelder en garage

« huisstofmijt in de vloerbedekking

Met No-more-insects heeft u de luxe om zonder insecten in uw woonruimte te leven. Activeer No-more-insects en u bent

(per bus op instelling 1 maal per 30 minuten) de eerste 55-70 dagen verlost van deze insecten. De dispenser kan ca. 80 m²  vrijhouden van insecten

 

Let op

Vissen en reptielen kunnen niet tegen No-more-insects. Zorg er voor dat u niet spuit op water en op consumptie producten.

Zorg voor voldoende ventilatie in de ruimtes waar u No-more-insects gebruikt.

Dit product beïnvloedt alle insecten

Helpt om het hygiënisch te houden

Werkt volledig automatisch en continu

3 maanden garantie op de dispenser bij normaal gebruik

No-more-insects kunt u altijd en overal gebruiken – vrijwaring van uw leefmilieu tegen insecten

Zeer belangrijk waar de hygiëne wordt voor geschreven. Het buitenleven wordt vaak verstoord door insecten. De nabijheid van stallen met dieren lokt vliegen, ook beïnvloeden de verschillende insecten vaak het plezier van het leven. Pijnlijke  steken, die door wespen, vliegen, vlooien en andere insecten worden veroorzaakt, die bij dieren ontstekingen en kruisbesmettingen to gevolg kunnen hebben. De lastige insecten veroorzaken ergernis en ook onrust bij dieren.

No-more-insects kan ook zeer goed gebruikt worden in ruimtes waar steriliteit wordt voor geschreven. Het gebruik van het product verbetert diergezondheid, productiviteit, kwaliteit en eisen ten aanzien van hygiëne op rendabele manier.

No-more-insects is het automatische en volledige pakket voor binnen en buiten op het gebied van afweer tegen muggen, vliegen, wespen, motten, vlooien, kakkerlakken, mieren en andere probleeminsecten- en op zuiver natuurlijke basis zonder schadelijke chemische stoffen.

No-more-insects

info@no-more-insects.nl

BEL ONS

0492 - 516 349

Mail ons

info@no-more-insects.nl